Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Çaykur Rizespor U14 Basketbol Şampiyonu

19.02.2019

Çaykur Rizespor U14 Basketbol takımı zorlu rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu.


Çaykur Rizespor U14 Basketbol Takımı  5 maçta 5 galibiyet alarak ligi şampiyon olarak bitirdi.

Çaykur Rize U14 Basketbol takımının elde etmiş olduğu şampiyonlukla alakalı açıklama yapan Prof.Dr. Arslan KALKAVAN amatör liglerde mücadele eden takımlarımız önemli başarılara imza atarken, bir taraftan da sosyal, kültürel ve sportif alanlarda önemli başarılar elde ediyoruz. Bu manada Çaykur Rizespor Kulubü alt yapı projesinin ne kadar doğru bir uygulama olduğunu zaman geçtikçe daha iyi görüyoruz. Sporu bir yaşam biçimi yapmak ve sporu her yaş gurubuna yaymak adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ayrıca sporcularımızın hem iyi birer birey olmaları ve derslerinde başarılı olmaları hem de sportif açıdan gelişimlerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor Kulübü tüm branşlarıyla Rize gençlere hizmet etmektedir diyen KALKAVAN; "Bu branşları tanımalarına ve ilerleyen dönemlerde bu branşları profesyonel düzeyde yapmaları için aralıksız çalışmalara devam etmekteyiz. Bu kapsamda önem verdiğimiz branşlardan olan Basketbolda da sporcularımızın göstermiş olduğu özveri ve gayret bizleri mutlu ediyor. Ben ümit ediyorum ki ilerleyen yıllarda daha önemli yerlere geleceğiz."dedi.


Haber Ekleri

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE