Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Basketbol Yarı Final Müsabakaları Tamamlandı.

29.03.2017

ilimizde düzenlenen, 2016-2017 eğitim öğretim yılı okul spor faaliyetleri programında yer alan, küçük kız ve erkek basketbol yarı final müsabakalarına 8 kız ve 8 erkek takım olmak üzere toplamda 16 takım ve 192 sporcunun katılımları ile, İlimiz Orhan Saka ve Hasan Fehmi Gökşen kapalı spor salonlarında oynanan müsabakalar ile tamamlandı.


Okul Sporları Federasyonunca ilimizde 25-28 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen, 2016-2017 eğitim öğretim yılı okul spor faaliyetleri programında yer alan, küçük kız ve erkek basketbol yarı final müsabakalarına 8 kız  ve 8 erkek takım olmak üzere toplamda 16 takım ve 192 sporcunun katılımları ile, İlimiz Orhan Saka ve Hasan Fehmi Gökşen kapalı spor salonlarında oynanan müsabakalar ile  tamamlandı.
       

Oynanan basketbol yarı final müsabakalarında kızlarda, Bartın Fatih Ortaokulu ile Ankara Özel Arı Ortaokulu, erkeklerde ise Ankara Özel Arı Ortaokulu ile İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Beylerbeyi Ortaokulu Üsküdar/İstanbul basketbol takımları Türkiye Şampiyonasına gitmeyi hak etmişlerdir.

 

      Müsabakalarda Türkiye Şampiyonasına gitmeyi hak eden Okul takımlarının idarecilerine, Beden Eğitimi Öğretmenlerine ve sporculara madalyaları ve başarı belgeleri verilmiştir.

Haber Ekleri

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE