Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

BASKETBOL İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI YAPILDI

16.01.2017

Müsabakaya katılan tüm sporcularımıza teşekkürler.


Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 16 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilen 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Okullararası Küçük Kız-Erkek Basketbol İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı.
Müsabakaların tamamlanmasının ardından Küçük Erkekler Basketbol İl Birincisi olan Mehmetçik Ortaokulu kupasını Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Seyfettin TURAN’ın elinden aldı.
Katılım sağlayan diğer okullardan Kurşunlu Tevfik Fikret ikinci, Kurşunlu Şehit Ekrem Aygen Ortaokulu üçüncü olup sıralamayı oluştururken onlarda kupalarını Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Seyfettin TURAN’ın elinden aldılar.
Küçük Kızlar kategorisinde Mehmetçik Ortaokulu Küçük Kızlar Basketbol İl Birincisi Kurşunlu Şehit Ekrem Aygen Ortaokulu İl ikincisi oldu. 
İl Birincisi olan Mehmetçik Ortaokulu kupasını Kurşunlu Şehit Ekrem Aygen Ortaokulu Müdürü Muhsin ARSLAN’ın elinden, İl İkincisi olan Kurşunlu Şehit Ekrem Aygen Ortaokulu ise kupasını Mehmetçik Ortaokulu Müdürü Gürtürk ÖZDEMİR’in elinden aldı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE