Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

U-14 ve U-16 maçları oynandı

20.01.2019

U-14 ve U-16 Basketbol maçları sona erdi İlimizde Basketbol Federasyonu organizasyonu olan Gençlik Hizmetleri İl spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüpler arası basketbol müsabakaları sona erdi. 16 erkek Basketbol lig maçlarında erkeklerde 5 takım mücadele etti.U- 14 de 4 takım mücadele etti , U16 erkeklerde Ata su sporları A takımışampiyon oldu.U-14 de Ata su sporları A takımımları şampiyon olarak Bartın’ı Türkiye Bölge Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.


U-14 ve U-16 Basketbol maçları sona erdi

İlimizde  Basketbol Federasyonu organizasyonu olan Gençlik Hizmetleri İl spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen  Kulüpler arası basketbol müsabakaları  sona erdi.  16 erkek Basketbol lig maçlarında erkeklerde 5 takım mücadele etti.U- 14 de 4 takım mücadele etti , U16 erkeklerde Ata su sporları A takımışampiyon oldu.U-14 de Ata su sporları A  takımımları şampiyon olarak  Bartın’ı Türkiye Bölge Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

 5 Basketbol kulüp takımın mücadele ettiği U-16 Yaş Basketbol Ligi maçları büyük çekişmeye sahne oldu.95 sporcu müsabakalarda ter döktü.2018-2019 sezonunun da düzenlenen Kulüpler arası  Yıldız U-16 basketbol müsabakalarında Ata su sporları A, takımı birinci oldu bu sene liglere ilk kez katılan  Basketbol Akademi B takımı 2 inci,oldu.Altuğ spor kulübüde yarışmalara katıldı.Maçlar sonrası Kupa ve madalya töreni yapılarak sporcular ödülendirildi.

Basketbol Federasyonu il temsilcisi Aydın Kükner Organizasyonla ilgili şunlar söyledi."  U-16 basketbol il birinciliği müsabakalarınadesteklerinden dolayı başta Gençlik Hizmetleri il Spor Müdürümüz ve ekibine, sporcularımıza,. Hakemlerimize,Antrenör arkadaşlarıma, emekleri ve özverilerinden dolayı federasyonumuz adına teşekkür ediyorum.Ayrıca ödül törenine iştirak eden Türk Eğitim Sen Başkanı Sayın Sezai Hangişi,ye de camia olarak teşekkür ederiz. Sporu geniş alanlara yaymak için camia olarak çalışıyoruz.Bartın da daha çok çocuğumuz spor yapsın istiyoruz. Her şey çocuklarımızın için. Maçlara özelikle protoköl üyelerimizi ve sporcularımızın ailelerini davet ediyoruz.Spor camiası olarak diyoruz ki , ilimizi bölge şampiyonasında temsil edecek takımlarımıza da başarılar diliyorum" dedi.

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE