Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Hakemler yemekte bir araya geldi

19.12.2018

Liseli Gençler ve Yıldızlar maçları sonrası basketbol camiası genel bir değerlendirme amacıyla Orduevi dinlenme tesislerinde bir araya geldi.Etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Ali ÖZDEMİR, Basketbol İl Temsilcisi Sayın Aydın KÜKNER ve il hakemler katıldı..


Basketbol camiası Gençler  ve Yıldızlar maçları sonrası  genel bir değerlendirme amacıyla Orduevi dinlenme tesislerinde bir araya geldi.etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali ÖZDEMİR, Basketbol İl Temsilcisi Sayın Aydın KÜKNER ve il hakemler katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir yemekli toplantıda şunları söyledi.İlimiz de sporu yaymak için hep beraber uğraşıyoruz.Maçların büyük çoğunluğunu izledim.Hakemlerimizin son iki yıldır performansları güzeldi.Başta il Temsilcimize ve sizlere teşekkür ederim dedi, Basketbol İl Temsilcisi Aydın Kükner basketbol branşında eylül ayından bugüne kadar toplam 64 maç oynandı, bu sayıyı 200 maça çıkarabilirsek hakemlerimizin gelişimi bundan pozitif etkilenecektir. İlimiz şubat ve mart ayında basketbol branşında iki organizasyona ev sahipliği yapacaktır. İlimizde bir tane C klasmanı hakemimiz Onur AÇIKYÜZ var. Kendisi Türkiye Basketbol Liglerinde ilimizi en iyi şekilde temsil ediyor. Hakemlerimizin gelişimin de bize katkı sunuyor. Klasman hakem sayımızı artırmak istiyoruz dedi...

Haber Ekleri

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE