Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Sahada Ol Sağlıklı Ol (Be On Courth Be Healty)

02.11.2016

Türk Basketbolunu Geliştirme ve Eğitim Vakfı’nın Avrupa Birliği ve Türkiye Arasındaki Sivil Toplum Diyaloğu Programı kapsamında, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yürütülen ve T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından desteklenen "Sahada Ol, Sağlıklı Ol" projesi çerçevesinde, 18-22 Ekim 2016 tarihleri arasında Litvanya'da düzenlenen çalışma ziyareti etkinliğine projede yer alan liderlerimiz Metin YILMAZ ve Büşra EREL ilimizi temsilen katılmışlardır.


Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Litvanya Basketbol Federasyonu ile birlikte yürüttüğü bu proje kapsamında gerçekleştirmiş olduğumuz Litvanya çalışma ziyaretinde spor denilince akla gelen en önemli olgunun Basketbol olması ve toplumun bu sporu bir yaşam kaynağı olarak benimsemesi inanılmaz ilgi çekiciydi. Spor Kulüplerinin, Özel Spor Okullarının ve diğer kuruluşların Basketbol anlamında sistemli ve etkileyici çalışmalarına tanıklık etmiş olduk. Özellikle belirli zamanlarda düzenlenen ve çocukların aileleri ile birlikte katıldıkları aile turnuvaları her yaştan insanların Basketbol oynayabileceğini göstermesi açısından oldukça önemliydi. Bu projenin özellikle iki ülkenin farklı kültürlerini basketbol yoluyla bir araya getirdiğini ve iki ülke arasında diyaloğu artırdığını görmekteyiz. Bizlerde bu projede edinmiş olduğumuz bilgi ve deneyimlerimizi ilimizde paylaşarak Basketbolu geliştirme adına çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz.

Haber Ekleri

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE