Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

2016-2017 Sezonu hazırlıkları

05.10.2016

Tescil ve Vize işlemleri


Kulüplerimizin 2016-2017 sezon hazırlıkları için tescil ve vize işlemlerini en kısa zamanda tamamlamaları gerekmektedir. 

Türkiye Basketbol Federasyonu Sicil Lisans Birimi tarafından kulüplerimize aşağıda belirtilen hususlar konusunda dikkatli olunması gerektiği belirtilmiştir.
1-    Ofislere teslim edilen evraklar toplu olarak (en az beş sporcu) anlaşmalı kargo firması(aras kargo) vasıtasıyla TBF Ankara Ofisine gönderilecektir. Hazır olan lisanslar aynı esaslar doğrultusunda aynı firma kanalıyla kulüplere teslim edilmek üzere kargo ile geri gönderilecektir. 2016-2017 sezonunda kargo masrafları, anlaşmalı kargo firması olmak kaydıyla, TBF tarafından karşılanacaktır. Münferit başvurular (beş sporcudan az) ve farklı kargo firması kullanım tercihi halinde kargo masrafları talep sahibi tarafından karşılanacaktır.

2-    Bu sezon itibariyle bütün lisans evrakları sisteme taratılıp ekleneceğinden dolayı, lisans evraklarına fotoğrafların yapıştırılmaması ve herhangi bir şekilde zımba kullanılmaması ;

 

Önemli Not: Son olarak, Ankara ofisimize bağlı 23 il bulunduğundan dolayı sezon başlangıcı döneminde kulüpler birden lisans gönderimi yapmakta ve bundan kaynaklı evraklarda yığılma yaşamakta. Bu da evrak teslim süresini ciddi şekilde uzatmaktadır. Evrakların gönderilmesi hususunda kulüplerimizin yardımları rica olunur...

 

Tescil ve Vize İşlemleri ile ilgili evraklara ulaşabileceğiniz link : http://www.tbf.org.tr/diger/sicil-lisans/sicil-lisans-evraklar%C4%B1-(sozlesmesiz-sporcular-icin)

Haber Ekleri

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE