Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TÜRKİYE BASKETBOL FEDARASYONU İL TEMSİLCİLERİ ANKARA'DA TOPLANDI

17.02.2017

HİDAYET TÜRKOĞLU BAŞKANLIĞINDA TOPLANAN İL TEMSİLCİLERİ ANKARA'DA BİR ARAYA GELDİ.


Holiday inn Hotel’de gerçekleştirilen toplantıda Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TBF CEO’su Ömer Onan’ın yanı sıra, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, TBF Genel Sekreteri Serbülent Şengün, İdari Genel Sekreter Yardımcısı Emin Balcı, Altyapı Faaliyetler Müdürü Necati Güler ve MHK Başkanı Recep Ankaralı’nın yanı sıra, basketbol il temsilcileri katıldı.

TBF Genel Sekreteri Serbülent Şengün’ün açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Necati Güler, altyapı faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Mehmet Yeşiltepe’nin BELCA sistemiyle ilgili katılımcılara verdiği eğitimin ardından MHK Başkanı Recep Ankaralı konuşma yaptı ve toplantının ilk bölümü tamamlandı.

İdari Genel Sekreter Yardımcısı Emin Balcı’nın sunumuyla başlayan ikinci bölümde Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da il temsilcilerine konuşma yaptı. Toplantı, MHK Başkanı Recep Ankaralı’nın kapanış konuşması ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haber Ekleri

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE