Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

Tatilbudur, Basketbol Milli Takımlar Resmi Sponsorluğuna Devam Ediyor

29.11.2023 11:00:00


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Tatilbudur arasında imzalanan anlaşmayla Tatilbudur; Basketbol Milli Takımlar resmi sponsorluğunu yeni sezonda da sürdürecek.

İmza töreni; TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Tatilbudur Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Yılmaz, TBF ve Tatilbudur yöneticilerinin katılımıyla İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlendi.

İmza töreninde konuşan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Markaların desteği, sporun gelişiminin sürekliliği açısından çok önemli bir konumda. Basketbolun enerjik ve dinamik yapısına uygun markalarla yaptığımız iş birlikleri, hem takımlarımıza hem de basketbolseverlere büyük heyecan veriyor. Bu sebeple, 2019 yılından bu yana basketbola destek veren Tatilbudur ile olan birlikteliğimizi sürdürecek olmaktan memnuniyet duyuyoruz."  dedi.

Tatilbudur Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Yılmaz ise yaptığı açıklamada; “Sporcularımızın yanında olmak, onları desteklemek, ulusal ve uluslararası başarılarını paylaşmaktan çok mutluyuz. Bununla beraber gençlerimizin spora yönelik farkındalığının artmasını sağlamak ve onları spora teşvik etmek için biz de üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Özellikle profesyonel kadın sporcuların artması, bu alana yönelik genç altyapının kuvvetlendirilmesini önemsiyoruz. TatilBudur olarak ülkemizin spor alanındaki potansiyelini yükseltmek adına desteklerimizi ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)


  • İsim Sponsoru


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE