Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TÜRKİYE BASKETBOL 2. LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

Kahramanmaraşlı Çocuklar A Erkek Milli Takımımıza Destek İçin Sinan Erdem’de

15.08.2023 21:16:08


Kahramanmaraşlı çocuklar A Erkek Milli Takımımızı FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda Ukrayna ile oynadığı karşılaşmada desteklemek için Sinan Erdem Spor Salonu’nda yerlerini aldı. 

Kahramanmaraş’tan öğretmenleriyle İstanbul’a gelen 18 çocuk, A Erkek Milli Takımımızın Ukrayna ile oynadığı müsabakada Sinan Erdem Spor Salonu’nda yerlerini alarak Ay-yıldızlılarımızı desteklediler. A Erkek Milli Takımımızın maçını ilk kez canlı izleyen çocukların heyecanı ve mutlulukları gözlerinden okundu. 

Çocuklar ayrıca; Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile tanışma fırsatı yakaladılar. Türkoğlu bu etkinlikle ilgili olarak; “Bugün İstanbul’da düzenlediğimiz FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda kıymetli bir misafir grubunu ağırlıyoruz. A Erkek Milli Takımımızın maçını izlemek için Sinan Erdem Spor Salonu’na gelen Kahramanmaraşlı çocuklarımıza paylaştıkları milli heyecan ve destekleri için çok teşekkürler.” dedi.

Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin ise "E-ticaretin milli takımı Hepsiburada olarak gururumuz erkek milli basketbol takımımızı desteklemek için Sinan Erdem Spor Salonu’ndayız. Üstelik deprem bölgesine destek olmak için başlattığımız programın bir ayağı olan 'Bir Gülüş Yeter' projemiz kapsamında deprem bölgesinden 18 çocuğumuz öğretmenleri ile bu heyecanımıza ortak oluyor. A Milli Erkek Basketbol Takımımızla birlikte onların zihinlerinde yepyeni, spor ve başarı dolu yeni hikayeler yazdığımız için mutluyuz." diye konuştu.


E-Ticaretin Milli Takımı Hepsiburada’nın Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü Programı ve Bir Gülüş Yeter Projesi kapsamında çocuklar İstanbul’da eğlence dolu iki gün geçirecek. 
 
Bir Gülüş Yeter Projesi Hakkında:
Türkiye’nin Hepsiburada’sı 2022 yılında çocukların mutluluklarına ve hayallerine destek olmak ve onların gelişimlerine destek olacak oyuncak ve kitaplarla buluşturmak için bir yolculuğa çıktı. Çocuklarımızın gülüşlerinden ilham alan “Bir Gülüş Yeter” projesi ile bu zamana kadar 38 bin çocuğun gülüşüne ortak oldu. 2 yıldır devam eden projenin son 7 ayında deprem bölgesinde yaşayan çocuklar için destekler ve yeni hikayeler yaratmak üzere çalışmalar devam ediyor.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE