Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

BASKETBOL SÜPER LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

Medicana Sağlık Grubu, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin Yeni Ana Sponsoru

1.03.2024 13:48:00


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Medicana Sağlık Grubu arasında imzalanan anlaşmayla Medicana Sağlık Grubu; Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsorları arasında yerini aldı.

İmza töreni; TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Reha Özkaya, TBF ve Medicana Sağlık Grubu yöneticileri ve basın mensuplarının katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu’nda organize edildi.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu gerçekleştirilen iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Özel sağlık sektörünün öncü markaları arasında yer alan Medicana Sağlık Grubu, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru olacak. Türkiye ve dünyanın çeşitli coğrafyalarına üst düzey sağlık hizmeti sunan bir kurumla iş birliği yapacağımız için heyecan duyuyoruz. Medicana Sağlık Grubu, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ana sponsorları arasına katılarak gücümüze güç katacak. Spor alanında uzun yıllardır çalışmalarını sürdüren Medicana Sağlık Grubu’nun Türkiye Basketbol Federasyonu ile bir araya gelmesi bizim için çok kıymetli. Bu değerli iş birliğinin basketbolumuz için hayırlı olmasını diliyor, başta Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Reha Özkaya olmak üzere anlaşmada emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. ” dedi. 

İmza töreninde bir konuşma yapan Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Reha Özkaya, Türkiye Basketbol Federasyonu ile Medicana arasındaki iş birliğinin Türk basketboluna önemli katkılar sağlayacağını söyledi: “Medicana olarak, sponsorluklar vesilesiyle spora sunduğu katkılarla öne çıkan bir grubuz. Biliyorsunuz ki; Galatasaray, Sivasspor, Konyaspor ve Fenerbahçe sponsorluklarımızın yanı sıra branş fark etmeksizin, çok sayıda spor kulübünü ve sporcuyu destekliyoruz. Sadece ulusal değil uluslararası sponsorluklara da destek veriyoruz. Türk sporunun gelişimine katkı sağlamaktan ve ilerleyişine tanıklık etmekten gurur duyuyoruz. Desteklerimizin en önemli adımlarından birini de, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin Ana Sponsorluğunu üstlenerek atıyoruz. Üç yıl süreyle ligin Ana Sponsoru olarak basketbola katkı sunacağız, Medicana imzasını parkeye taşıyacağız. Bu önemli iş birliğiyle basketbolda yeni bir dönemin başlayacağına inanıyor ve spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum.”
Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE