Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Türkiye’nin Basketbol Aşkı Kitabının Tanıtım Toplantısı Yapıldı

25.12.2019

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun kuruluşunun 60. yıl dönümü münasebetiyle, “Basketbola adanmış hayatlar” için hazırlanmış Türkiye’nin Basketbol Aşkı kitabının basın lansmanı gerçekleştirildi.


Türkiye Basketbol Federasyonu’nun kuruluşunun 60. yıl dönümü münasebetiyle, “Basketbola adanmış hayatlar”  için hazırlanmış Türkiye’nin Basketbol Aşkı kitabının basın lansmanı gerçekleştirildi.

Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki Remzi Kitapevi’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun yanı sıra TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF yöneticileri ve Türk basketboluna hizmet etmiş birçok önemli isim de katıldı.

 TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, “60 yıl içerisinde federasyonumuza çok değerli insanlar hizmet etti ve şimdi de biz genç bir ekip olarak basketbolumuza katkı sağlayacak çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bu anlamda hayata geçirdiğimiz bu çalışma da bizler için çok kıymetli. Basketbolumuzun geçmişini bilmenin öneminin farkındayız. Ülkemizin gençliğine hediye ettiğimiz bu kitapla, gençlerimiz basketbolumuzu daha iyi anlayacak ve daha çok sevecektir. Biz değerli büyüklerimizi izleyerek ve takip ederek bu noktalara geldik. Umuyorum ki biz de gençlerimize örnek olmayı başarabiliyoruzdur. Türk basketboluna hizmet etmiş tüm büyüklerime ve Türkiye’nin Basketbol Aşkı kitabında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Geçmişte yaşananları gelecek kuşaklara aktarma gerekliliği hissiyatı ile yola çıkarak hazırlanan Türkiye’nin Basketbol Aşkı kitabı satışa çıktı.

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE