Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Türkiye’nin Basketbol Aşkı Kitabı İçin Ankara Spor Salonu’nda Özel Stand Kurulacak

12.02.2020


Türkiye Basketbol Federasyonu’nun kuruluşunun 60. yıl dönümü münasebetiyle, basketbola adanmış hayatlar için hazırlanmış Türkiye’nin Basketbol Aşkı kitabı; Solgar Vitamin Türkiye Kupası 2020 final mücadelesinde ve A Erkek Milli Takımımızın Hollanda ile oynayacağı karşılaşmasında sporseverlerle buluşacak.

Geçmişte yaşananların gelecek kuşaklara aktarılması ve basketbol tarihimizin kayıt altına alınması amacıyla hazırlanan Türkiye’nin Basketbol Aşkı kitabı için, Ankara Spor Salonu’nda; 16 Şubat 2020 Pazar günü oynanacak Solgar Vitamin Türkiye Kupası 2020 final mücadelesi ve FIBA 2021 Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde A Erkek Milli Takımımızın 21 Şubat 2020 Cuma günü Hollanda’yı ağırlayacağı karşılaşma için özel bir stand kurulacak.

Sporseverler, Türkiye’nin Basketbol Aşkı’na Ankara Spor Salonu’nda kurulacak satış noktasında yüzde 10 indirim ile ulaşabilecek.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE