Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Rakamlarla Uluslararası Basketbol Yönetici Semineri

20.09.2021


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetici Eğitim Programı kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Basketbol Yönetici Semineri, TBF Akademi uzaktan eğitim platformu üzerinden online olarak düzenlendi.

Semineri 12 farklı ülkeden katılımcı canlı olarak takip etti. 57 farklı meslek grubundan katılımcılar seminere kayıt olurken 600’den fazla kişiye ulaşıldı. 5 farklı ülkede online olarak gerçekleşen konuşmacı sunumları 328 dakikalık eğitim içeriğiyle katılımcılarla buluştu.

Katılımcılarla yapılan ankete göre seminerden %99’u memnun ayrıldı.

İki gün süren seminerin açılış konuşmalarını Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TBF CEO’su Ömer Onan gerçekleştirdi. Seminerin konuşmacıları ve konuları ise şu şekildeydi: Maurizio Gherardini (Basketbolda Ekip Yönetimi), Paulius Motiejunas (Spor Organizasyonlarında Gelir Yaratma Modelleri), Tolga Öngören (Türk Basketbol Kulüplerinde Yönetim Modelleri ve Güncel Uygulama Örnekleri), Bryan Strauss (NBA Şampiyonunun Saha İçi Kimliğiyle Stratejik Değer Yaratma), Geoff Wilson (Stratejik Planlama, Kulüpler İçin Sponsorluk Modeli Oluşturma Planlama ve Taraftar Etkileşim Örnekleri) ve Alper Yılmaz (Basketbol Kulüplerinde Strateji Uygulama).

Mustafa Özben moderatörlüğünde gerçekleştirilen Uluslararası Basketbol Yönetici Semineri’ne yöneticiler, pazarlama ve iletişim uzmanları, antrenörler ve aktif sporcuların yanı sıra basketbolun tüm paydaşları katılma şansı yakaladı. 

TBF önderliğinde, Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) iş birliği ile düzenlenen seminer, Covid-19 pandemi sürecinin sebep olduğu şartlar göz önünde bulundurularak online olarak Türkçe ve İngilizce dillerinde yayınlandı. 

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE