Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

ING Kadınlar Türkiye Kupası Akreditasyon Başvuruları Başladı

22.12.2023


4-5 Ocak 2024 tarihlerinde Balıkesir’de Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda düzenlenecek ING Kadınlar Türkiye Kupası müsabakalarının akreditasyon başvuru süreci başladı.

Bu organizasyonda yer alacak basın mensuplarının; 3 Ocak Çarşamba gününe kadar ad-soyad, kurum ve görevlerini, bir vesikalık fotoğraf ile birlikte [email protected] adresine göndererek başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ilk yarısında oynanan karşılaşmalar sonucunda, ilk 8 sırada yer alan; Fenerbahçe Alagöz Holding, ÇBK Mersin, Beşiktaş, OGM Ormanspor, Galatasaray Çağdaş Faktoring, Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor, Nesibe Aydın ve Emlak Konut, ING Kadınlar Türkiye Kupası’nda mücadele etme hakkını elde etti.

2 Ocak 2024 tarihinde tek maç üzerinden oynanacak çeyrek final müsabakalarının ardından, yarı finalist ekipler Dörtlü Final organizasyonu için 4-5 Ocak 2024 tarihlerinde Balıkesir’de bir araya gelecek.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE