Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Beşiktaş TRC İnşaat’ı Geçen İzmit Belediyespor İkinci Finalist

05.03.2020


Kadınlar Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde İzmit Belediyespor, Beşiktaş TRC İnşaat’ı 84-71'lik skorla mağlup etti. Bu sonuçla İzmit Belediyespor, Fenerbahçe Öznur Kablo'nun Kadınlar Türkiye Kupası’ndaki rakibi oldu.

Adana’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve Tivibu Spor’dan da naklen yayınlanan mücadeleyi Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF CEO’su Ömer Onan ve TBF yetkilileri de takip etti. Karşılaşmaya İzmit Belediyespor Courtney Williams, Gizem Yavuz, Sasa Cado, Gamze Takmaz ve Kristine Anigwe, Beşiktaş TRC İnşaat da Melisa Korkmaz, Elif Bayram, Bahar Çağlar, Elif Emirtekin ve Katsiaryna Snytsina beşiyle başladı.

İlk yarısı 33-33 eşitlikle tamamlanan mücadeleden galibiyetle ayrılan İzmit Belediyespor’da Kristine Anigwe 30 ve Courtney Williams 26 sayıyla oynadı. Beşiktaş TRC İnşaat’ta ise Katsiaryna Snytsina 20 ve Bahar Çağlar 16 sayıyla mücadeleyi noktaladı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE