Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

2019 KIŞ TURNUVASI SONA ERDİ

Label

Gençlikl Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen basketbol Kış Turnuvasında bu yıl 2 kategoride müsabakalar düzenlendi. Minikler kategorisinde Zonguldak'tan misafir olarak gelen Çelikeller SK, Karabük Basketbol Akademi SK ve Medikar Sağlık SK' leri müsabakalarda ter akıttılar. Küçükler (U14) kategorisinde ise Zonguldaktan Çelikeller ve Karabükten Medikar Sağlık S. Kulübü iki müsabaka yaptılar.


Turnuva boyunca velilerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalarda Kardemir Yönetim kurulu üyesi Çağrı GÜLEÇ' iki oğlunun da Sağlıkspor takımlarında oynamalarından ve Sağlıkpor'a olan Sponsorluğundan dolayı müsabakaları takip etti. Turnuva sonunda tüm takımlara altın madalya ve birincilik kupalarını Çağrı GÜLEÇ ve ailesi takdim ettiler. Müsabakaların gerçekleşmesinde emeği olan tüm Basketbolseverlere Basketbol il temsilciliği adına teşekkür ederiz. 

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE