Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2022-2023 sezonu Yurt İçi Faaliyetleri programı kapsamında organize edeceği U16 (Erkek-Kız) Anadolu Şampiyonaları başlıyor. U16 (Erkek ve Kız) Anadolu Şampiyonaları erkeklerde; Konya ve Sakarya, kızlarda ise Muğla ve Aksaray illerinde düzenlenecek. 4 farklı şehirde 61 takımın yer aldığı U16 Anadolu Şampiyonalarında yaklaşık 700 sporcu ter dökecek. Anadolu şampiyonalarında ilk dört sırayı elde eden takımlar Türkiye Şampiyonasında mücadele etme hakkı kazanacak. U16 Erkekler Anadolu şampiyonalarının fikstürlerine ulaşmak için tıklayınız. U16 Kızlar Anadolu şampiyonalarının fikstürlerine ulaşmak için tıklayınız.
2022-2023 BASKETBOL SEZONUNDA İLİMİZİ EBBL LİGİNDE TEMSİL EDECEK OLAN TAKIMIMIZIN BELLİ OLACAĞI BÜYÜKLER KATEGORİSİ FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU
İlimizde okul sporları kapsamında oynanan liseli gençler (B) kategorisi kız-erkek müsabakaları sona erdi. Erkeklerde Diyarbakır ve Batman, kızlarda ise Malatya ve Mardin evlerine mutlu dönen ekipler oldu.
FİBA Hakemi ve MHK Eğitim Koordinatörü Murat BİRİCİK bölge eğitim sorumlumuz olarak ilimizi ziyaret etti. Genç hakemlerimize saha eğitimi veren Murat BİRİCİK, oynanmakta olan U-18 Genç Erkek Müsabakalarını da izledi.
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ ÜNİLİG'E MAĞLUBİYET İLE BAŞLADI
KAZANAN VAN BEDENSEL ENGELLİLER SK.
Geçtiğimiz hafta başlayan ve nefes kesen müsabakalara sahne olan Okullar Arası Genç Erkekler (A) Müsabakalarında son düzlüğe girildi. Eleme etabına kalan 9 Takımımıza başarılar dileriz.