Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

İl Temsilcileri Değerlendirme Toplantısı İstanbul'da Düzenlendi

16.11.2022


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), lisans sayıları ve bölgelere göre belirlenen 14 ilin Basketbol İl Temsilcisiyle İstanbul’da iki gün süren değerlendirme toplantısı düzenledi.

10-12 Kasım 2022 tarihleri arasında TBF İstanbul Merkez Ofisi’ndeki toplantının açılışını Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Dr. Serhan Antalyalı gerçekleştirdi.

Toplantının ilk gününde Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser tarafından illerin mevcut durumlarıyla ilgili genel değerlendirme yapılırken, il temsilcileri illerindeki basketbol faaliyetleri ve yerel liglere ilişkin bilgiler verdi.

İkinci günün sabah seansında toplantıya gelen il temsilcileri, yapımı devam eden Basketbol Gelişim Merkezi’ni ziyaret ederek, tesis hakkında bilgilendirildi. Öğleden sonraki toplantılarda ise TBF Altyapı Faaliyetleri Müdürü Gökhan Sunter ve TBF Altyapı Faaliyetleri Yetkilisi Serdar Çelik, 2022-2023 sezonu Altyapı Şampiyonaları ve Talimatlarla ilgili bilgiler aktardı. Bu bölümde ayrıca İstanbul Basketbol İl Temsilcisi Turgut Paşalı da İstanbul yerel lig organizasyonuna ilişkin sunum gerçekleştirdi.

Toplantı, illerden gelen talep ve önerilerle tamamlandı. İl Temsilcileri ayrıca, A Erkek Milli Takımımızın Belçika ile oynadığı müsabakayı da İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda izledi.

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE