Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’ndan Kuzey Makedonya Basketbol Federasyonu Başkanı Pero Antic’e Tebrik Mesajı

15.05.2020 14:51:47


"Siz, değerli dostum Sayın Pero Antic ve Kuzey Makedonya Basketbol Federasyonu'ndaki ekibinizi, her şeyi göz önünde bulundurarak oyuncuların sağlığını ön planda tutan, ligleri sonlandırma yönünde nihai bir karar verdiğiniz için tebrik ediyorum. Kendimizi COVID-19 salgını ile çok zor ve öngörülemeyen bir durumda bulduk ve eminim ki siz de ilgili herkesi koruyarak virüsün daha fazla yayılmasını önlemeye çalışıyorsunuz. Sağlık, ait olduğumuz yer olan sahalara eskisinden de güçlü geri döneceğimizi umarak, bu zor dönemlerde bir numaralı önceliğimiz olmalıdır."

Congratulatory Message from the President of Turkish Basketball Federation, Hidayet Türkoğlu to the President of North Macedonia Basketball Federation, Pero Antic

"I want to congratulate you, my dear friend Mr. Pero Antic, and your staff at the Basketball Federation of North Macedonia for taking all things in consideration and making a final decision that prioritizes players’ health, to end the senior competitions. We have found ourselves in a very difficult, unpredictable situation with the COVID-19 pandemic and I am sure that you are trying to prevent further spreading of the virus by protecting everyone involved. The health should be our number one priority in these hard times, hoping that we can come back even stronger on the court, where we belong."

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE