Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

FIBA EuroBasket 2017 Gönüllü Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

29.07.2017 09:00:00

FIBA EuroBasket 2017 Gönüllü Eğitim Toplantısı, Sinan Erdem Spor Salonu’nda, üç yüz ellinin üzerinde gönüllünün katılımı ile gerçekleştirildi.


GONULLULER8

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun organize ettiği FIBA EuroBasket 2017 Gönüllü Eğitim Toplantısı açılış konuşmasını TBF Genel Sekreteri Serbülent Şengün yaptı.

GONULLULER10

Serbülent Şengün’ün ardından TBF Genel Sekreter Yardımcısı Emin Balcı, geçmiş yıllardaki organizasyonlardan örnekler vererek gönüllülüğün önemine dair önemli açıklamalarda bulundu ve tüm katılımcıların ilgisini konunun üzerine topladı. 

GONULLULER12

Gün boyu TBF çatısı altındaki yetkililer, art arda konuşmalar yaparak FIBA EuroBasket 2017 gönüllü adaylarına önümüzdeki tarihi deneyimin önemini ve onların üzerine düşecek önemli sorumlulukları interaktif bir ortamda anlattı.

GONULLULER23

Gönüllü adayları ile diyalog halinde geçen tüm konuşmalar adayların bilgisini artırırken, kendilerini daha rahat hissetmelerini de sağlayarak verimli bir gün geçirilmesine fırsat verdi. 

GONULLULER25

GONULLULER19

GONULLULER14

GONULLULER18
 

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE