Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

2018 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası İçin Akreditasyon Süreci Başladı

1.08.2018 20:00:00

22-30 Eylül 2018 tarihleri arasında İspanya’nın Tenerife kentinde düzenlenecek olan 2018 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası’nı yerinden takip etmek isteyen basın mensupları için akreditasyon süreci 6 Ağustos Pazartesi itibarıyla başlamıştır.


Turnuvayı yerinden takip etmek isteyen basın mensuplarının, akreditasyon başvurularını 7 Eylül tarihine kadar FIBA Media Portal üzerinden FIBA’ya yapmaları gerekmektedir.

FIBA Media Portal’a üye olmayan basın mensuplarının, akreditasyon başvurusu yapabilmeleri için önce portala üye olmaları gerekmektedir.

Sadece profesyonel olarak görev yapan basın mensuplarının, belirtilen tarihler arasında portal üzerinden FIBA’ya yapacağı başvurular değerlendirmeye alınacaktır.

Başvuru sahiplerinin akreditasyonlarını onaylayıp onaylamama kararı tamamen FIBA’nın inisiyatifindedir.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi almak için doğrudan FIBA ile iletişime geçmek isteyen basın mensupları [email protected] adresine mail atabilirler.

Vize hakkında bilgilendirme
Tenerife’de düzenlenecek FIBA 2018 Kadınlar Dünya Şampiyonası’nı yerinden takip etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, İspanya’ya giriş yapabilmek için Schengen vizesine ihtiyaç duyacaklardır.

Vize başvurusu için yerel organizasyon komitesinden davet talebinde bulunmak isteyen basın mensupları, bir davet mektubu talep formu hazırlayarak bunu [email protected] adresine gönderebilirler. Vize başvurusu yapılacak büyükelçilik ya da başkonsolosluğun mail adresinin de davet mektubu talep bilgi formuyla birlikte [email protected] adresine gönderilmesi süreci kolaylaştıracaktır.

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE