Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

14. TÜBAD Mehmet Baturalp Turnuvası’nda Şampiyon: Fenerbahçe Beko

20.09.2020 22:45:49


Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen 14. TÜBAD Mehmet Baturalp Turnuvası finalinde Fenerbahçe Beko, Darüşşafaka Tekfen’i 94-72 yenerek şampiyonluğa ulaştı. 

Karşılaşmanın ilk yarısını 50-37 üstün tamamlayan Fenerbahçe Beko’da Jarell Eddie 18, Danilo Barthel 14 ve Jan Vesely 10 sayıyla oynadı. Darüşşafaka Tekfen’de ise Benjamin Gillon 15 ve Grant Jerrett ile Erkan Veyseloğlu da 12’şer sayıyla mücadeleyi noktaladı. 14. TÜBAD Mehmet Baturalp Turnuvası’nda Fenerbahçe Beko şampiyonluğa ulaşırken, Darüşşafaka Tekfen de ikinci sırayı aldı.

Bu maçın öncesinde oynanan karşılaşmada ise Anadolu Efes, Galatasaray Doğa Sigorta’yı 97-63’lük skorla mağlup etti. Mücadelenin ilk yarısını 55-30 önde kapatan Anadolu Efes’te Vasilije Micic ile Tibor Pleiss 13’er sayı kaydetti. Galatasaray Doğa Sigorta’da ise Johnathan Williams ile Daryl Macon Jr 13’er sayıyla maçı tamamladı. Anadolu Efes turnuvayı üçüncü sırada tamamlarken, Galatasaray Doğa Sigorta da dördüncü oldu.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE