Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

Fikret Doğan’a Teşekkürlerimizle

16.09.2021 11:09:00


2017 yılından bu yana Altyapı Erkek Milli Takımlar Koordinatörü olarak görev yapan Fikret Doğan’a değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

16 Ekim 1968 İstanbul doğumlu olan Fikret Doğan, Marmara Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur. Anadoluhisarı, Paşabahçe, Modaspor ve Netaş’ta oyuncu olarak basketbol kariyerine adım atan Doğan, antrenörlüğe ise 1988 yılında Anadolu Efes’te başladı. 1988-2003 yıllarını Lacivert Beyazlı ekipte geçiren Fikret Doğan, bu süre içerisinde; A Takım Yardımcı Antrenörü, altyapı sorumlusu, küçük takım antrenörü, genç takım antrenörü, Anadolu Efes’in pilot takımı olarak Süper Lig’de mücadele eden Muratpaşa Belediyesi’nde Başantrenörlük ve Çavuşoğlu Koleji’nde ortaokul ve lise takımları antrenörlüğü görevlerinde bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde 2003-2008 yıllarında A Takım Yardımcı Antrenörlüğü, altyapı sorumlusu, küçük takım antrenörlüğü, Alpella A Takım Yardımcı Antrenörlüğü ve küçük takım antrenörlüğü yapan Doğan, 2008-2009 sezonunda ise Trabzonspor‘da A Takım Yardımcı Antrenörü oldu.

2009-2010 sezonunda Antalya Kepez’de A Takım Yardımcı Antrenörlüğü, altyapı sorumlusu ve genç ile yıldız takımları antrenörlükleri yapan Fikret Doğan, 2010-2013 yıllarında ise Fenerbahçe Spor Kulübü’nde altyapı sorumlusu ve genç takım antrenörlüğünü üstlendi.

2013-2017 yıllarında Darüşşafaka’da altyapı ve minik takımlar sorumlusu ve TB2L pilot takım antrenörlüklerinde bulunan Doğan, 2017 yılından bu yana da Türkiye Basketbol Federasyonu’nda Altyapı Erkek Milli Takımlar Koordinatörlüğü yapıyordu.

Türk basketboluna değerli katkılarda bulunan Fikret Doğan’a teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Türkiye Basketbol Federasyonu

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)


  • İsim Sponsoru


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE