Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

TBF Sosyal Medyada En Popüler İkinci Ulusal Federasyon Seçildi

31.08.2019 05:00:00

Türkiye Basketbol Federasyonu, FIBA’nın verdiği “Sosyal Medyada En Popüler Olan Ulusal Federasyon” dalında ikincilik ödülünü aldı.


Uluslararası Basketbol Federasyonu’nun (FIBA), çeşitli alanlarda en başarılı olan ulusal federasyonları ödüllendirdiği FIBA Ödül Töreni, Çin’in başkenti Pekin’de gerçekleşen 21’inci FIBA Kongresi’nde sahiplerini buldu. 156 ulusal federasyondan delegelerin yer aldığı törende Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), “Sosyal Medyada En Popüler Olan Ulusal Federasyon” dalında ikincilik ödülünün sahibi oldu. FIBA tarafından verilen ödül, TBF adına Genel Sekreter Serbülent Şengün’e takdim edildi.

“Sosyal Medyada En Popüler Olan Ulusal Federasyon Ödülü” kategorisinde ilk sırada ABD yer alırken, üçüncü sırada ise Arjantin yer aldı.

FIBA tarafından verilen yeni bir ödül olan “Sosyal Medyada En Popüler Olan Ulusal Federasyon Ödülü” en iyi 3 ulusal federasyonun Facebook, Twitter, Instagram, YouTube ve Weibo üzerinden ulaştığı kişi sayıları ölçülerek hesaplandı.

TBF-7207a65d-6de6-4d47-80ff-701f293a145d


 
Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)


  • İsim Sponsoru


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE