Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

EBBL Final Grubu’nda Şampiyon: Iğdır Basketbol

10.06.2023 21:19:24


Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) Eren Kılınç 2022-2023 sezonu Final Grubu’nda Iğdır Basketbol şampiyonluğa ulaştı. 

Uşak Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakaları Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF Yöneticileri takip etti.

Final Grubu’nu şampiyon olarak tamamlayan Iğdır Basketbol’a şampiyonluk kupası ve madalyalarını Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve TBF Yönetim Kurulu Üyesi Alper Arıkoğlu takdim etti. 

Effe Akademi Haznedar Doruk’a ise ikincilik şildi ile madalyalarını Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul ile TBF Erkek Ligleri Müdürü Erkan Hacıoğlu verdi.

Final Grubu'nu üçüncü sırada tamamlayan Antalya Kepez Dokuma’ya üçüncülük şildini Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ile TBF Erkek Ligleri Yönetmeni Oktay Yılmaz sundu.

Final Grubu’nun en değerli oyuncusu seçilen Iğdır Basketbol oyuncusu Kaan Özen’e Uşak İl Temsilcisi Hasan Baykın takdim etti. 

Final Grubu müsabakaları sonucunda Iğdır Basketbol ve Effe Akademi Haznedar Doruk 2023-2024 sezonunda TB2L’de mücadele etmeye hak kazandı.

TBF Yönetim Kurulu Üyesi Alper Arıkoğlu ve TBF Erkek Ligleri Müdürü Erkan Hacıoğlu Uşak Belediyesi’ne katkılarından dolayı forma verdi.

EBBL Final Grubu müsabakalarının programı ve alınan sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.

EBBL Final Grubu puan durumuna ulaşmak için tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)


  • İsim Sponsoru


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE