Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

Belarus - Türkiye Maçının Ardından

25.11.2021 21:40:57


A Erkek Milli Takımımızın FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu ilk maçında deplasmanda Belarus’a 84-70 yenildiği karşılaşmanın ardından A Erkek Milli Takım Başantrenörü Orhun Ene ve A Erkek Milli Takım oyuncusu Metecan Birsen müsabakayı değerlendirdi.

Orhun Ene (A Erkek Milli Takım Başantrenörü)
“Maçın başından sonuna kadar organizasyonda sıkıntı yaşadık. Kendi oyunumuzu oynasaydık bu fark olmayacaktı. Ritim yakaladığımız bölümlerde de dış atışlarda isabet kaydedemedik. Maç sonunda panik yaptık. Bunlar mazeret olamaz... Bugün bir şeyler yapmak istesek de sahaya olumlu yansıtamayınca kaybettik. Böyle olsun istemezdik. Şimdi süreç devam edecek. Akıllı ve yakın bir maç oynamamız lazımdı. Pazar günü Büyük Britanya ile karşılaşacağız. Diğer oyuncuların da aramıza katılmasıyla kalan maçlarımıza bakacağız. Avrupa Şampiyonası elemelerine de kötü başlamıştık. Uzun bir aradan sonra oyuncuları milli takıma getirdiğimizde ritim yakalayamıyorsunuz. Önümüzde iki gün var. Büyük Britanya maçını kazanmak istiyoruz.”

Metecan Birsen (A Erkek Milli Takım Oyuncusu)
“Grubumuzda oynadığımız ilk karşılaşmada Belarus’a mağlup olduk. Pazar günü Büyük Britanya ile karşı karşıya geleceğiz. Bu mücadeleden galibiyetle ayrılmak istiyoruz."

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)


  • İsim Sponsoru


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE