Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

A Kadın Milli Takımımız Sırbistan’a Mağlup Oldu

14.11.2020 18:13:19


FIBA 2021 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde A Kadın Milli Takımımız, E Grubu’ndaki üçüncü maçında Sırbistan’a normal süresi 63-63 biten mücadelede iki uzatma sonunda 83-76 mağlup oldu.

Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan ve TRT Spor 2’den naklen yayınlanan mücadeleyi; Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Emin Balcı ve TBF yetkilileri takip etti.

Sırbistan karşısında müsabakaya Işıl Alben, Pelin Derya Bilgiç, Gizem Yavuz, Tilbe Şenyürek ve Kuanitra Holingsvorth beşiyle başlayan millilerimiz, rakibi karşısında mücadelenin ilk yarısını 38-34 geride tamamladı.

A Kadın Milli Takımımızda Işıl Alben 17, Kuanitra Holingsvorth ile Pelin Derya Bilgiç 16’şar sayı ve Tilbe Şenyürek de 14 sayıyla oynadı. Sırbistan’da ise Yvonne Anderson 25, Sonja Vasic 18 ve Jelena Brooks 17 sayı kaydetti.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)


  • İsim Sponsoru


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE