Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TÜRKİYE BASKETBOL 2. LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

12 DABO Sporcu Taramaları Trabzon’da Düzenlendi

3.03.2020 11:13:46


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından Garanti BBVA sponsorluğunda organize edilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları 2020 yılı sporcu taramalarında birinci aşama olan ve dört ili kapsayan organizasyon, hafta sonu Trabzon iliyle tamamlandı.

12 Dev Adam Basketbol Okulları’nda 2019-2020 eğitim dönemindeki yarıyıl tatilinde Adana, Afyonkarahisar, Kastamonu ve Trabzon olmak üzere dört farklı ilde gerçekleştirilen sporcu taramaları organizasyonuna yüzlerce sporcu katıldı.

Trabzon ilinde gerçekleştirilen taramalar fiziksel ve teknik ölçümler olarak iki aşamalı olarak gerçekleştirildi. Ayrıca velilerle bir araya gelinerek proje hakkında detaylı bilgilendirmeler de yapıldı. Trabzon ilinde eğitim görecek sporcuların velilerine hafta içi SMS ile bilgi verilecek ve çalışmalar Mart ayı içerisinde başlayacak.

 12 Dev Adam Basketbol Okulları’nın faaliyet gösterdiği diğer illerle ilgili 2020 yılında yapılacak sporcu taramaları organizasyonu takvimi ilerleyen aylarda açıklanacak.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE