Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi Yeni Sezonda da Tivibu’da

24.09.2020 10:38:00


Global olarak yaşanan Covid-19 salgını çerçevesinde, Türkiye Basketbol Federasyonu ve basketbol karşılaşmalarının yayın hakları sahibi Tivibu, basketbolseverlerin heyecanına ortak olmak için önemli bir iş birliği sergilemeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Türk Telekom’un dijital televizyon platformu olan Tivibu, Covid-19 pandemisi sebebiyle tamamlanamayan 2019-2020 sezonu sonrasında, yeni sezonda hem ING Basketbol Süper Ligi hem de Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi karşılaşmalarını son 2 yılda olduğu gibi yayınlamayı sürdürüyor.

Türk Telekom ile yapılan iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Tivibu, ülkemizde basketbolun gelişimi için birlikte çalıştığımız en değerli paydaşlarımızdan. Geçmişte maçlarımızın sadece bir kısmı televizyonlarda yer bulurken; Tivibu ile erkeklerde ve kadınlarda basketbol heyecanı artık daha fazla maçla basketbolseverlere ulaşıyor. Pandemi nedeniyle hepimiz basketbola hasret kalmıştık. Basketbol tutkusu yeniden Tivibu ile seyircisine kavuşacak.” şeklinde konuştu.

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal ise, “Televizyon yayıncılık anlayışını değiştiren Tivibu yeni sezonda da basketbolun kalbinin attığı platform olacak. Erkeklerde ve kadınlarda basketbolun merkezi yine Tivibu olacak. Teknolojinin son olanaklarıyla kendini sürekli güncelleyen Tivibu, keyifli zamanların adresi olmaya devam edecek.” dedi.

Tivibu yeni sezonda, 26 Eylül’de başlayacak ING Basketbol Süper Ligi ve 3 Ekim’de başlayacak Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçlarını ekrana taşıyacak. Ayrıca sporseverler, Erkekler ve Kadınlar Türkiye Kupası maçlarını ve her iki ligin play-off yayınlarını da Tivibu ekranlarından takip edebilecek.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

  • İsim Sponsoru


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE