Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

TBF Konya İl Temsilciliği’ne Fair Play Sportif Davranış Ödülü

26.07.2019 10:35:00

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Konya Basketbol İl Temsilciliği, TMOK tarafından verilen 2018 Türkiye Fair Play Ödülleri’nde Sportif Davranış dalında Kutlama Mektubu’na layık görüldü.


Fair Play düşünce ve davranışını ülke genelinde yaymak ve benimsetmek için Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından 36 yıldır verilen “2018 Türkiye Fair Play Ödülleri”nin kazananları Olimpiyatevi’nde düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.

“Sportif Davranış”, “Sportif Kariyer” ve “Sportif Tanıtım” dallarında Büyük Ödül, Şeref Diploması, Kutlama Mektubu ile Toplumsal Fair Play Ödülü kazanan 17 kişi ve kuruluşun açıklandığı toplantıda, Sportif Davranış dalında Kutlama Mektubu’nun Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Konya Basketbol İl Temsilciliği’ne verildiği duyuruldu.

Konya Basketbol İl Temsilciliği, önce velilere mektup göndererek maçlarda velilerin sadece kendi çocuklarını değil, bütün sporcuları desteklemesi davranışını artırma niyetlerini bildirdikten sonra bir slogan belirleyerek, 10-11 yaş altı kategorilerindeki sporcuların sahaya “Anneciğim, babacığım arkadaşlarımı da alkışla, rakibim bile olsa” yazılı pankartla çıkmasını sağladı. Sporcuların maça çıktıkları bu pankart daha sonra da salonda bir yere asılarak, maç esnasında sergilendi. Sporda barış, dostluk ve kardeşliğin öne çıkarılması yolundaki bu hareket karşısında TMOK, TBF Konya İl Temsilciliği’ni Sportif Davranış dalında Kutlama Mektubu ile onurlandırdı.
TMOK-FairPlayOdulleri-Konya 26072019-002388866655465
TMOK-FairPlayOdulleri-Konya 26072019-000088866655465

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

  • İsim Sponsoru


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE