Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

TBF ile misli.com Arasında Sponsorluk Anlaşması İmzalandı

12.10.2021 14:23:38


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile misli.com arasında imzalanan anlaşmayla misli.com; Türkiye Basketbol Ligi’nin isim sponsorluğunun yanı sıra, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve ING Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsorluğunu üstlenecek.

İmza töreni; TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Emin Balcı, misli.com yöneticileri, TBF temsilcileri, spor camiası ve basın mensuplarının katılımıyla, Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirildi.

İmza töreninde konuşan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Son beş yılda, sponsorluk gelirlerimizi %30, sponsor sayımızı %40 artırırken, Türkiye Basketbol Federasyonu olarak pandemi sürecinde en büyük desteği iş ortaklarımızdan yani sponsorlarımızdan aldık. Sezonun erken sonlanması, bazı liglerimizin oynatılamamasına rağmen, basketbola inançlarını bizlere kanıtlayan sponsorlarımızın çoğu basketboldan çıkmak yerine kontratlarını uzatmayı tercih etti. Pandemi döneminin olumsuz sonuçları her alanda olduğu gibi sporda da yaşanırken, federasyonumuz gelirlerini bu süreçte dahi artırmayı başardı. Bu süreçte yürüttüğümüz sistemli ve titiz çalışmalarla pandeminin etkilerini en aza indirdik. Sürdürülebilir ve güçlü bağımız sayesinde kazanan hem markalar hem de basketbol oldu.

Bu sponsorluk anlaşmasının gerçekleşmesine vesile olan, iş adamlığı kadar spor adamlığı ile hayatımızda yeri ve izi olan değerli büyüğüm, başkanım, Sayın Yıldırım Demirören’e huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Sayın Demirören’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Demirören Holding bünyesinde, Dijital alandaki atılımları ve Türk sporuna sağladıkları katkıyla örnek bir duruş sergileyen misli.com, 2021-22 ve 2022-23 sezonlarında hem ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru, hem de Türkiye Basketbol Ligi’nin isim sponsoru olacak.

Bu güzel haber tüm liglerimiz için çok değerli olsa da, kurulduğu günden bugüne ligin kalitesinin artması sonucu tarihte ilk defa bir isim sponsoru kazanan Türkiye Basketbol Ligi için büyük bir müjde niteliğindedir. Türkiye Basketbol Ligi kulüplerimiz, hem marka değeri artan bir ligde mücadele edecek, hem de değerli bir gelir artışına sahip olacaktır.” dedi.

Misli.com’u temsilen konuşan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ise “Hem kadınlar hem de erkeklerde Avrupa’nın en güçlü liglerine sahip olan Türkiye Basketbol Federasyonu’nu gönülden destekliyoruz. Her dakika büyüyen ve gelişen misli.com, Türkiye Basketbol Ligi’ne ismini vermekten, kadın ve erkek basketboluna ana sponsor olmaktan ve özellikle alt ligleri desteklemekten onur duymaktadır.” dedi.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

  • İsim Sponsoru


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE