Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

FIBA Altyapı Gelişim Projesi Antrenör İzleme Ziyareti Gerçekleşti

19.10.2021 17:13:58


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), FIBA Altyapı Gelişimi Projesi kapsamında Bulgaristan, Kosova, Kuzey Makedonya ve Romanya Basketbol Federasyonları'ndan antrenörleri İstanbul’da ağırladı.

Aktivite kapsamında proje ortağı ülkeler olan Bulgaristan, Kosova, Kuzey Makedonya ve Romanya’dan toplamda 16 yabancı antrenör, TBF'yi ve Türk kulüplerini ziyaret etti.

13-16 Ekim 2021 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşen “FIBA Altyapı Gelişim Projesi Antrenör İzleme Ziyareti” etkinliğine, proje ortağı ülkeler dışında Gürcistan ve Macaristan Basketbol Federasyon Federasyonları’ndan da antrenörler katılım sağladı.

13 Ekim 2021’de TBF İstanbul Binası’nda gerçekleşen açılış toplantısıyla başlayan etkinlikte, TBF Altyapı Faaliyetleri Müdürü Gökhan Sunter, TBF Altyapı Faaliyetleri’yle ilgili detaylı sunum gerçekleştirirken TBF Basketbol Geliştirme ve Projeler Yöneticisi Yağız Kaba da FIBA Altyapı Gelişim Projesi ve Antrenör İzleme Ziyareti etkinliği ile ilgili sunum yaptı.

Etkinliğe katılan antrenörler; Anadolu Efes, Besiktas Icyrpex, Darüşşafaka, Emlak Konut ve Fenerbahçe Beko’yu da ziyaret ederek kulüplerin yapılarını ve tesislerini yakından inceledi.

Antrenörler aynı zamanda Besiktas Icyrpex  - Gaziantep Basketbol (ING Basketbol Süper Ligi),  Fenerbahçe Safiport - Basket Landes (Kadınlar EuroLeague), Fenerbahçe Beko - Unics Kazan (Turkish Airlines EuroLeague) maçlarını izleme imkanı buldu.

Antrenörler 16 Ekim tarihinde ise İstanbul’un tarihi yerlerini ziyaret ederek Türkiye tarihini ve kültürünü yakından gözlemledi.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

  • İsim Sponsoru


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE