Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

A Erkek Milli Takımımız Büyük Britanya’yı Mağlup Etti

28.11.2021 20:11:08


FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu ikinci maçında A Erkek Milli Takımımız sahasında Büyük Britanya’yı 84-67'lik skorla yendi. Millilerimiz B Grubu'ndaki ikinci pencere maçlarında 25 Şubat 2022'de deplasmanda ve 28 Şubat 2022 tarihinde de sahasında Yunanistan ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF yetkilileri takip etti.

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan ve NTV’den de naklen yayınlanan müsabakaya Ay-yıldızlılarımız; Shane Larkin, Melih Mahmutoğlu, Şehmus Hazer, Sadık Emir Kabaca ve Furkan Haltalı beşiyle başladı. Müsabakanın ilk yarısı 37-37’lik eşitlikle sona erdi.

A Erkek Milli Takımımızda Shane Larkin 22, Buğrahan Tuncer 17, Metecan Birsen 11 sayıyla mücadeleyi noktaladı. Büyük Britanya’da ise Dan Clark 17, Gabriel Olaseni 15 ve Tarık Phillip 14 sayıyla oynadı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

  • İsim Sponsoru


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE