Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

BASKETBOL SÜPER LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

Scorestars, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin Resmi Fantezi Basketbol Oyunu Oldu

14.05.2024 15:50:00


Türkiye Basketbol Federasyonu ile Avrupa’nın önde gelen fantezi basketbol oyunu Scorestars arasında imzalanan anlaşmayla Scorestars, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin Resmi Fantezi Basketbol Oyunu oldu.

Scorestars, basketbolseverlere yenilikçi, ücretsiz oynanabilen bir fantezi basketbol oyunu sunarak Türk basketbolunun dijital dünyadaki genişlemesine olanak sağlayacak. Scorestars üzerinde basketbolseverler her hafta takımlarını oluşturarak hem kendilerinin oluşturabileceği liglerde arkadaşlarıyla hem de diğer liglerde dünyadaki binlerce basketbolseverlerle yarışabiliyor ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ayrıcalıklarından faydalanma şansına sahip oluyor.

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkek Ligleri Direktörü Gökhan Sunter, 'Dijital dönüşüm yolculuğumuzda attığımız önemli adımlardan biri de bu iş birliği. Dijitalde de basketbolseverler için kendi takımlarını oluşturabileceği bir rekabet ortamı yaratarak ligimizin takip edilirliğini artırmak ve oyuncuların daha yakından tanınmasını sağlamak istiyoruz. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi olarak Scorestars ile olan bu iş birliği için heyecanlıyız. Bu iş birliğinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve basketbolseverleri oyuna katılmaya davet ediyoruz." dedi.

Scorestars.io CEO ve kurucu ortağı Marek Kesküll ise şunları ekledi: "İki yenilikçi organizasyonun şimdi Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi takipçilerini dijital düzeyde etkileşime sokacak olması, her iki tarafın da çok değer verdiği bir adım olacak. Scorestars ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi arasındaki iş birliği, bizler için önemli bir kilometre taşı olacak ve platformumuza daha fazla basketbolsever çekmemize imkan tanıyacak."

 
Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE