Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

BASKETBOL SÜPER LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

Mersin İl Protokolü ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yetkilileri Davette Buluştu

16.11.2019 12:59:00


Mersin il protokolü ile Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yetkilileri ve A Kadın Milli Takım teknik ve idari kadrosu, Herbalife Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gelecek Koleji Çukurova Basketbol’un organize ettiği davette bir araya geldi.

FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde, Mersin’de Litvanya ile mücadele edecek A Kadın Milli Takımımıza moral amaçlı düzenlenen davette, Mersin il protokol heyetinde; Mersin Valisi Ali İhsan Su, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit gibi isimler yer aldı.

Davete; TBF Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Serbülent Şengün, TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, A Kadın Milli Takım Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, A Kadın Milli Takım Menajeri Yasemin Horasan, TBF yetkilileri ve A Kadın Milli Takım teknik ekibi de katıldı.

Davette konuşma yapan Mersin Valisi Ali İhsan Su ve TBF Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, A Kadın Milli Takımımıza FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde başarı dileklerini iletti.

Elemelerde E Grubu’nda yer alan Ay yıldızlılar, ilk maçında Sırbistan’a, Belgrad’da 59-56 mağlup olmuştu. A Kadın Milli Takımımız, 17 Kasım Pazar günü ikinci maçında Litvanya ile 17.30’da Servet Tazegül Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE