Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

BASKETBOL SÜPER LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

ING Basketbol Süper Ligi’nde Şampiyon Anadolu Efes

7.06.2021 20:31:41


ING Basketbol Süper Ligi final serisi üçüncü maçında Anadolu Efes, deplasmanda Fenerbahçe Beko’yu 93-66'lık skorla mağlup etti. Bu sonuçla seriyi 3-0'a taşıyan Anadolu Efes 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan müsabakayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Başkan Vekili Mehmet Fatih Öztürk, TBF Asbaşkanı Dr. Yılmaz Argüden, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Akar, Hüseyin Beşok, Dinçer Çetintaş, Serhan Antalyalı ve Alper Arıkoğlu, TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Emin Balcı ve TBF yetkilileri de takip etti.

Müsabakanın ilk yarısını Anadolu Efes, 44-32 önde tamamladı. Konuk ekipte Rodrigue Beaubois 30, Buğrahan Tuncer 13, Vasilije Micic 11 sayıyla oynadı. Fenerbahçe Beko’da ise Nando De Colo 19, Alex Perez 10 sayı kaydetti. 

ING Basketbol Süper Ligi’nde 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Anadolu Efes’e kupa ve madalyalarını Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Asbaşkanı Dr. Yılmaz Argüden ve TBF Yönetim Kurulu Üyesi Dinçer Çetintaş takdim etti.

Ligde final oynama başarısı gösteren Fenerbahçe Beko’ya ikincilik şilti ve madalyalarını İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu sundu.

ING Basketbol Süper Ligi final serisinin en değerli oyuncusu seçilen Anadolu Efes'in Fransız basketbolcusu Rodrigue Beaubois’ya ödülünü TBF Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok verdi.

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE