Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

BASKETBOL SÜPER LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

A Erkek Milli Takımımız Hırvatistan'a Mağlup Oldu

27.11.2020 20:52:37


FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden A Erkek Milli Takımımız, Hırvatistan’a 79-62'lik skorla yenildi.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan ve NTV’den naklen yayınlanan mücadeleyi; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Emin Balcı ve TBF yöneticileri takip etti.

Hırvatistan karşısında müsabakaya Shane Larkin, Melih Mahmutoğlu, James Metecan Birsen, Alperen Şengün ve Ege Arar beşiyle başlayan millilerimiz, rakibi karşısında mücadelenin ilk yarısını 45-24 geride tamamladı.

A Erkek Milli Takımımızda Melih Mahmutoğlu 14, Shane Larkin 12 ve Alperen Şengün ise 9 sayıyla oynadı. Hırvatistan’da ise Miro Bilan 30 sayı kaydetti.

Millilerimiz, grubundaki dördüncü maçında 29 Kasım Pazar günü Hollanda ile karşılaşacak. Saat 17.00’de başlayacak müsabaka NTV’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE