Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

BASKETBOL SÜPER LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

A Erkek Milli Takımımız FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri'nde Belarus’a Mağlup Oldu

25.11.2021 19:32:10


A Erkek Milli Takımımız, FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Belarus’a 84-70'lik skorla yenildi. Millilerimiz gruptaki ikinci maçında 28 Kasım Pazar günü İstanbul’da Büyük Britanya’yı konuk edecek. Ay-yıldızlılarımızın İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda Büyük Britanya ile oynayacağı müsabaka saat 19.00’da başlayacak ve NTV’den naklen yayınlanacak.

Belarus’un başkenti Minsk’te oynanan karşılaşmayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanvekili Ömer Onan, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF yetkilileri de takip etti.   

Minsk Spor Sarayı’nda oynanan ve NTV’den de naklen yayınlanan müsabakaya Ay-yıldızlılarımız; Şehmus Hazer, Buğrahan Tuncer, Doğuş Özdemiroğlu, Samet Geyik ve Furkan Haltalı beşiyle başladı. Millilerimiz, Belarus karşısında ilk yarıyı 43-34 geride tamamladı.

A Erkek Milli Takımımızda Şehmus Hazer 17, Muhsin Yaşar 14 sayıyla mücadeleyi noktaladı. Belarus’ta ise Maksim Salash 26, Artsiom Parakhouski 16 sayıyla oynadı.
Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE