Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

BASKETBOL SÜPER LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

15. Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri Sona Erdi

4.07.2021 17:42:45


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından 2005 yılından bu yana organize edilen Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri’nin 15’incisi, bu yıl 2-4 Temmuz 2021 tarihlerinde “TBF Akademi” platformu üzerinden online olarak düzenlendi.

Açılış konuşmasını Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs ve TBF Eğitim Kurulu Başkan Vekili ve TÜBAD Başkanı Çetin Yılmaz’ın yaptığı seminerde Aysim Altay (Zihin Koçu ve Davranış Bilimleri Eğitmeni), Ergin Ataman (Anadolu Efes Başantrenörü), Carla Berube (Princeton Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü), Erdem Can (Fenerbahçe Beko Yardımcı Antrenörü), Prof. Dr. Sinan Dağdelen (TBF Sağlık Kurulu Üyesi), Orhun Ene (A Erkek Milli Takım Başantrenörü), Sinan Güler (Darüşşafaka Tekfen Basketbolcusu), Derviş Gökhan Güney (U19 Erkek Milli Takım Başantrenörü), Nilay Kartaltepe (OGM Ormanspor Basketbolcusu), Prof. Dr. Barış Kocaoğlu (TBF Sağlık Kurulu Üyesi), Dr. Sergio Lara-Bercial (Leeds Beckett Üniversitesi Araştırma Görevlisi), Oğuz Savaş (Frutti Extra Bursaspor Basketbolcusu), Samir Seleskovic (Tofaş Altyapı Teknik Koordinatörü ve Bireysel Gelişim Antrenörü), Dr. Keramettin Şar (Acıbadem Sağlık Grubu), Ozan Şirikçi (Anadolu Efes Atletik Performans Antrenörü) ve Doç. Dr. İlker Yücesir (TBF Sağlık Kurulu Üyesi) katılımcılarla buluştu.

Dünya genelinde yaşanan pandemi sebebiyle 2020 yılında ilk defa online olarak “TBF Akademi” platformu üzerinden düzenlenen seminer 42 farklı ülkeden 3077 katılımcı tarafından takip edilmişti.

Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri, Covid-19 pandemi sürecinin sebep olduğu şartlar göz önünde bulundurularak, antrenörlerin sağlığını riske etmemek amacıyla internet üzerinden canlı yayınla düzenlendi.

TBF önderliğinde, FIBA (Uluslararası Basketbol Federasyonu), WABC (Dünya Basketbol Antrenörleri Birliği) ve TÜBAD (Türkiye Basketbol Antrenörler Derneği) iş birlikleriyle düzenlenen FIBA onaylı seminer, Türkçe ve İngilizce dillerinde yayınlandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE