Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

SAHNE GENÇLERİN
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’ndan 19 Mayıs Mesajı

18.05.2024 23:00:00


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türkoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nı başlatmak üzere Bandırma Vapuru ile Samsun’a ayak bastığından bu yana 105 yıl geride kaldı. 19 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru ile bir ulusun istikbalini de Anadolu’ya taşımış, tarihimizin dönüm noktasını hazırlamıştır.

Spor, gençlerin karakter gelişimine katkıda bulunmanın yanı sıra, ülkenin uluslararası alanda temsilini sağlayarak milli birliği güçlendiren önemli bir araçtır. Tarihimizin en kıymetli dönüm noktası olan 19 Mayıs, yurdun her köşesindeki gençlere ve spora emanettir. 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan bütün memlekete yayılan aynı inanç ve umutla, aydınlık yarınlarımızın teminatı olmaya devam etmektedir.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün Kurtuluş Savaşı kahramanlarımız olmak üzere, bu cennet vatan için mücadele etmiş şehit ve gazilerimizi minnetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızı gönülden kutluyorum.”

Hidayet Türkoğlu
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı
 

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE