Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

SAHNE GENÇLERİN
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

TBF Yetkilileri, ING Basketbol Süper Ligi Kulüpleriyle Bilgilendirme Toplantısında Bir Araya Geldi

15.05.2020 16:05:49


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yetkilileri, ING Basketbol Süper Ligi’nde yer alan kulüplerin temsilcileriyle, Kulüp Mali Denetim ve Lisans Talimatı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Video konferans yoluyla yapılan toplantıya, TBF yetkililerinin yanı sıra; ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinin genel menajerleri, temsilcileri ve finans sorumluları katıldı.

Geçen sezonki hazırlık döneminden sonra ilk uygulama yılını tecrübe edecek kulüpler, başvuru şartları, geçmiş dönem mali raporları, gelecek dönem bütçeleri ve denetim kıstasları ile yaptırımlar konusunda bilgilendirildi. Kulüpler, TBF'nin kendileriyle sürekli iletişim halinde olmasından son derece memnun olduklarını ve bu talimatın uygulanmasını önemsediklerini  belirterek uygulamaya ilişkin soru ve önerilerini de paylaştılar. Kulüpler ayrıca isterlerse, başvuru hazırlıkları sırasında da, TBF yetkilileri ile birebir görüşme yapabilecekler.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE