Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

FIBA Altyapı Gelişim Projesi Webinarları Düzenleniyor

19.03.2021


Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) koordinatörlüğünde Bulgaristan, Kuzey Makedonya, Kosova ve Romanya Basketbol Federasyonlarının ortaklığında 2016 yılından bu yana düzenlenen FIBA Altyapı Gelişim Projesi kapsamında basketbol webinarı, 3-4 Nisan 2021; Basketbol Çocuk Semineri ise 10-11 Nisan 2021 tarihlerinde “TBF Akademi” platformu üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

Proje kapsamında potansiyel sahibi çocuklar ile basketbolun paydaşları buluşturularak ülkeler arasındaki kültürel diyaloğun artırılarak gelişimlerine katkıda bulunulması amaçlanmaktadır. Düzenlenecek webinar ve seminer, TBF’nin liderliğinde gerek proje ülkeleri gerek diğer Avrupa ülkelerindeki çocukların basketbolun tüm paydaşlarını dijital çağa uygun bir şekilde; online olarak basketbol çatısı altında bir araya getirecektir.

Yetişkin kesimin dinleyici olarak katılabileceği FIBA Altyapı Gelişim Projesi Basketbol Webinarı İngilizce ve Türkçe dillerinde gerçekleşirken FIBA Altyapı Gelişim Projesi Basketbol Çocuk Semineri ise genç basketbolculara kendi dillerinde erişmek amacıyla Romence, Arnavutça, Bulgarca, Makedonca, İngilizce ve Türkçe dillerinde yayınlanacaktır.

FIBA Altyapı Gelişim Projesi Basketbol Çocuk Semineri için çocukların ülkelerinde rol model olarak gördükleri basketbolcularla söyleşiler yapılmıştır. Seminer için ayrıca çocukların ve ailelerinin basketbolu sevmesi ve bu sporun yaygınlaşması, birey olarak kendilerini sosyal alanda daha iyi ifade edebilmeleri üzerine de eğitimler hazırlanmıştır. 

Her iki online etkinlikte de ülkemizin yanı sıra ABD ve İngiltere’den alanlarında uzman akademisyenler, psikologlar ve kondisyonerler tarafından 360 derece kapsamlı bir eğitim planlanmıştır.

FIBA Altyapı Gelişim Projesi Basketbol Webinarı’nın kayıtları, TBF Akademi platformu üzerinden 2 Nisan 2021 saat 12.00’ye kadar gerçekleştirilebilecektir. Yerli ve yabancı katılımcıların kayıtları, TBF Akademi sayfası üzerinde çıkan pop-up ekranından olacaktır. 

FIBA Altyapı Gelişim Projesi Basketbol Çocuk Semineri’nin kayıtları, TBF Akademi platformu üzerinden 9 Nisan 2021 saat 12.00’ye kadar gerçekleştirilebilecektir. Yerli ve yabancı katılımcıların kayıtları, TBF Akademi sayfası üzerinde çıkan pop-up ekranından olacaktır. 

FIBA Altyapı Gelişim Projesi Basketbol Webinarı programına ulaşmak için tıklayınız.

FIBA Altyapı Gelişim Projesi Basketbol Çocuk Semineri programına ulaşmak için tıklayınız.

Kaydınızı tamamlamak adına TBF Akademi platformuna ulaşmak için tıklayınız.

*Her iki seminer ücretsiz olarak takip edilebilecektir.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE