Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

2020 – 2021 İstanbul Altyapılar Sezon Başı Toplantısı Yapıldı

29.08.2020

2020 – 2021 İstanbul Altyapılar Sezon Başı Toplantısı Yapıldı


Kulüplerin iki temsilcisinin belirleneceği il tertip komite seçimi gündemiyle başlayan toplantı 2 saat aşkın sürdü. 70’e yakın altyapı kulüp temsilcisinin hazır bulunduğu toplantıda tüm yaşanan süreç ve gelecek planlaması üzerine konuşmalar yapıldı. Özellikle Ağustos ayı başından itibaren kontrollü bir şekilde açılan salon, antrenman süreci, salonların durumu ve antrenörlerin yaşadığı sıkıntılar detaylı bir şekilde konuşuldu.

Toplantıya katılan gençlik spor il müdürlüğü spor hizmetleri müdürü sayın Ömer Kalkan, Spor şube müdürü sayın Kubilay Kalaycıoğlu,  İl temsilcisi sayın İnan Şefkatli tüm konularla ilgili katılımcıları ayrı ayrı bilgiler verdi.

Tertip komite seçimi sonucunda kulüpleri temsilen sayın Turgut Paşalı ve sayın Gökay Kızıltuğ yeniden komiteye dahil oldu. Ayrıca toplantının sonunda Spor bakanlığı İstanbul il müdürlüğü ve Çekmeköy belediyesinin ortak organizasyonuyla 5 – 6 Eylül 2020 tarihinde Çekmeköy’de 2 ayrı açık sahada oynanacak olan ve tüm hakemlerin katılabileceği 3X3 basketbol şenliği ile ilgili takımlara bilgilendirmeler yapıldı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE