Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

U18 GENÇ ERKEK KATEGORİSİ FİNAL MAÇLARI İLE SON BULDU.

28.01.2020

Maçlardan önce ELAZIĞ ve MALATYA'da yaşadığımız deprem'den dolayı yaşamını yitirenler anısına bir dakikalık saygı duruşunda duruldu.


U18 Genç erkek kategorisinde dün akşam oynanan 3.lük ve final maçları ile son buldu. Maçlardan önce ELAZIĞ ve MALATYA'da yaşadığımız deprem'den dolayı yaşamını yitirenler anısına bir dakikalık saygı duruşunda duruldu. Maçların başlaması ile birlikte zevkli ve çekişmeli seyir zevki yüksek geçen maçların sonucunda 3. lük maçında Telekomspor - Hatay Gençlik Spor arasında oynanan ve sonucu 69-56 ile galibiyete ulaşan Telekomspor turnuvayı 3. olarak tamamlamıştır. Final maçında da  Anadolu Basketbol - Güney Akademi arasında oynana ve sonucu 48-56 ile galibiyete ulaşan Güney Akademi turnuvayı HATAY şampiyonu olarak tamamlamıştır. Emeği geçen tüm antrenörlerimze turnuvada dereceye giremeyen takımlarımıza hakemlerimize gözlemcilerimize ve tesis çalışanlarına Hatay Basketbol İl Temsilciliği adına teşekkür edioruz.Ayrıca şampiyon olan takımımız Güney Akademi spor kulübüne bölge şampiyonasında başarılar diliyoruz.

1. Güney Akademi

2. Anadolu Basketbol

3. Telekomspor

4. Hatay Gençlik Ve Spor

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE