Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

U14 (Erkek ve Kız) Bölge Şampiyonaları Tamamlandı

15.02.2020


Türkiye Basketbol Federasyonu Yurt İçi Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Altyapı Faaliyetleri 2019-2020 Sezonu U14 (Erkek–Kız) Bölge Şampiyonaları sona erdi.

Altyapı Faaliyetleri 2019-2020 sezonu erkeklerde; Balıkesir, Aydın, Bolu, Niğde, Şanlıurfa, Giresun, kızlarda ise Çanakkale, Isparta, Zonguldak, Karaman, Diyarbakır illerinde düzenlendi.

Erkeklerde oynanan beşinci gün maçları sonunda; Balıkesir BŞB, İstanbul DSİ, Kocaeli Basket Spor, Tekirdağ Türk Telekom, Antalya BŞB Asat, Antalya DSİ Spor, Denktaş Güney Spor, Yeşil Marmaris, Bahçeşehir Okulları, Eskişehir Gelişim Spor, ODTÜ, Sistem Basketbol, Adana 1903 Spor, Diltaş Eğitim Kurumları Spor, Erciyes Koleji, KKTC, Bağlar Belediye, Dersim Gelişim, Eğitim Spor, İlgi Spor, Giresun Belediye Gençlik Spor, Güneysu Spor, Tokat Karşıyaka Spor ve Trabzonspor (B) ilk dörde girmeyi başardı.

U14 Kızlar Bölge Şampiyonaları’nda ise ilk dörde giren ekipler şu şekilde: Ant Spor Organizasyon Spor, Bandırma Basketbol Gençlik ve Spor, Gülbahçe Spor, Sağlıklı Anneler Mutlu Aileler Spor, Antalya Basketbol Gençlik ve Spor, Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Gençlik ve Spor, Isparta Profesyonel Eğitim Gençlik ve Spor, Servergazi Basketbol Spor, Ankara Altınbilekler Gençlik, İlkadım Belediyesi Gençlik Spor, Eryaman Yıldızları Spor, Eskişehir Çağdaş Kolejliler ve Spor, Kayseri Basketbol Spor, KKTC, Mersin BŞB, Samandağ Rüzgar Spor, Dersim Gelişim Spor, Nusaybin Belediye Spor, Şırnak Gelişim Gençlik ve Spor ve Vitray Spor.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE