Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Türkiye Basketbol Federasyonu 12 DABO ile Kahramanmaraş’ta

05.05.2023


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkan Vekili Ömer Onan, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF Yöneticileri, milli sporcular, kadın ve erkek liglerinde mücadele eden takımların yöneticileri, Kahramanmaraş’ı ziyaret ederek Garanti BBVA iş birliğiyle gerçekleştirilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları Etkinliği ile 3x3 Basketbol Turnuvası’nı takip etti. 

Kahramanmaraş halkıyla bir araya gelen Türk basketbolunun efsane isimleri ve TBF Yöneticileri, Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü Atatürk Spor Salonu Otopark Alanı’na kurulan sahada çocuklarla basketbol oynadı.

12 DABO etkinliği, 3x3 Basketbol Turnuvası ve çocuklar için hazırlanan özel aktivitelerin gerçekleştiği organizasyonda katılımcılara 12 DABO forması ve topu da hediye edildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu; depremden etkilenen 11 şehrimizde Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları boyunca Garanti BBVA’nın iş birliğiyle 12 DABO etkinliklerini sürdürecek.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)


  • İsim Sponsoru

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE