Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TBF Basketbolcu Havuzu Tarama Programı Kızlar Kategorisinde 2. Aşama Devam Ediyor

27.01.2022


Potansiyel sahibi genç basketbolcuların bilgilerinin kayıt altında tutulması ve gelişimlerinin düzenli olarak takip edilmesi adına başlatılan TBF Basketbolcu Havuzu Tarama Programı kızlar kategorisinde ikinci aşama devam ediyor.

 A Kadın Milli Takım Menajeri Yasemin Horasan, A Kadın Milli Takım Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu koordinasyonu ve altyapı milli takım antrenörlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek tarama programları TBF Sağlık Kurulu iş birliğiyle takip edilecek.

TBF Basketbolcu Havuzu Tarama Programı’nın ikinci aşaması İstanbul ayağı, 28 Ocak Cuma ve 29 Ocak Cumartesi günleri FMV IŞIK Ayazağa Yerleşkesi Dr. Özge Sezerman Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. 28 Ocak Cuma günü 2007 ve 2008 doğumlular, 29 Ocak Cumartesi günü de 2009-2010 doğumlu, lisanslı basketbolcular yer alacak. Antrenmanlar, 10.00 – 15.00 saatleri arasında yapılacak.

BAŞVURU / KAYIT
Basketbolcu Havuzu Tarama Programı tarama kayıtları çevrim içi olarak alınacak olup, taramalar için özel olarak hazırlanmış web sitesi https://mtt.tbf.org.tr/ aktif hale getirilmiştir. Kayıtlar aşağıda belirtilen tarihlere kadar yapılabilecektir.

*Katılım, her jenerasyondan 5’er sporcu ile sınırlıdır.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE