Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, A Kadın Milli Takımımızın Antrenmanını Takip Etti

12.11.2020


FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri E Grubu'nda Sırbistan ile mücadele edecek A Kadın Milli Takımımız çalışmalarını sürdürürken, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu millilerimizin çalışmasını ziyaret etti.

Karşılaşmanın oynanacağı Ahmet Cömert Spor Salonu’nda, Başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu yönetiminde yaklaşık 2 saat süren antrenmanı takip eden Türkoğlu, Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek eleme müsabakaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

FIBA’nın Türkiye Basketbol Federasyonu’na güvendiği için organizasyonu ülkemize verdiğine değinen Türkoğlu, “Hiç kimsenin alışık olmadığı bir süreçten geçiyoruz. Tüm ekibimize ve oyuncu kadromuza özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sağlık sebeplerinden dolayı maalesef Arnavutluk’u ağırlayamıyoruz ancak Cumartesi Sırbistan ile çok önemli bir maçımız var. Tüm oyuncularımıza başarılar diliyorum. Bizleri gururlandıracak bir performans sergileyeceklerinden şüphem yok. Sonuç ne olursa olsun her zaman milli takımımızın yayındayız.” şeklinde konuştu.

A Kadın Milli Takımımız, 14 Kasım Cumartesi günü saat 18.00'de Sırbistan ile karşı karşıya gelecek.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE