Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TBF Akademi FIBA Video Kütüphanesini Kullanıcılarına Sundu

01.12.2020


Türkiye Basketbol Federasyonu; Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) ve Dünya Basketbol Antrenörleri Birliği (WABC) çatısı altında, birçok farklı Avrupa ülkesinin ev sahipliğinde gerçekleşen antrenör seminerleri, TBF Akademi kullanıcılarına sunuyor. Bu eğitimlerde; NBA ve FIBA tarafından organize edilen ligler, EuroLeague ve diğer birçok kategoride çalışan değerli antrenörlerin anlatımları izlenebilecek.

Pablo Laso, Zeljko Obradovic, Rick Carlisle, Dimitris Itoudis, Don Showalter ve Igor Kokoskov gibi antrenörlerin sunumlarını içeren zengin kütüphaneye her ay yeni videolar eklenecek ve kullanıcılar, TBF Akademi uzaktan eğitim platformu üzerinden bu içeriklere erişim sağlayabilecek.

Antrenörler "Bireysel Antrenman Drilleri", "Hücum Drilleri" ve "Savunma Drilleri" ana başlıkları altında sunulacak 450 saate yakın, 250'den fazla eğitim videosunda birçok konu hakkında bilgi edinebilecekler.

FIBA Video Kütüphanesi'ne; TBF Akademi'deki antrenör kimliğiyle giriş yaptıktan sonra, "Eğitim Kataloğu" alanından ücretsiz olarak ulaşılabilecek.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE